(Ver)huurbemiddeling

Tijdens een verblijf in Suriname is er huisvesting nodig. Als men niet over een eigen woning beschikt of bij familie verblijft is een woning huren vaak de voordeligste optie. Voor een korte tijd tijdens een vakantie of stage in Suriname of voor een langere tijd tijdens een verbouwing of wanneer men zich gaat vestigen in Suriname. Su Housing verhuurt een scala aan woonhuizen en appartementen variërend van verhuur voor kort of lang termijn.

Ingezetene met een tweede huis of Surinamers die in het buitenland wonen en een huis in Suriname bezitten, kiezen er vaak  voor om de woning te verhuren. Op deze manier wordt er geld verdient voor onderhoud en kan er worden gespaard voor de (eventuele) overtocht.

Wil u liever korte termijn of lange termijn huurders? Wellicht is uw woning te scheiden in verschillende woonruimtes wat het interessant maakt voor stagiaires. Su Housing bekijkt samen met u de mogelijkheden voor verhuur. Wij bepalen gezamenlijk de verhuurprijs en bieden uw woning aan via al onze kanalen.

Wanneer er een geschikte huurder is gevonden verzorgen wij de contracten die er bij komen kijken en bekijken we welke afspraken er moeten worden gemaakt op het gebied van aansprakelijkheid. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw pand regelmatig wordt onderhouden en wordt verzorgd ten tijde van uw afwezigheid.

Heeft u een huis dat u graag wil verhuren. Neem dan contact met ons op.

Als u opzoek bent naar een huurwoning in Suriname, bekijk dan ons volledig aanbod huurwoningen of lees eerst meer informatie over huren in Suriname.