Huis huren in Suriname

Tijdens een stage in Suriname is een woning of appartement huren ideaal. Gezellig samen met andere stagaires een woning of individueel een appartement huren in de buurt van de stageplek. Door een huis te huren in een Surinaamse wijk temidden van échte Surinamers zal u zich snel thuis voelen.

Ook als toerist heeft u de luxe van uw eigen ruimte en kan u makkelijker de cultuur van Suriname opsnuiven dan in een vakantie resort of hotel, tegen een voordeliger tarief. Su Housing heeft huurhuizen beschikbaar verspreid over heel Groot-Paramaribo, dus ook op uw gewenste locatie. Wanneer u de stap heeft gezet om u te vestigen in Suriname, maar een huis kopen (nog) geen optie is, bieden de huurwoningen van Su Housing dé oplossing. Wij verhuren volledig gemeubileerde of ongemeubileerde woningen die u veelal op kort termijn kunt betrekken.

Vind u ideale huurwoning

Door de online aanwezigheid van Su Housing kan de oriëntatie naar huurwoningen van overal ter wereld beginnen. Als u een specifiek huurwens heeft die niet op onze website staat, gaan wij voor u opzoek. Door onze kennis van de markt en uitgebreide netwerk vinden wij ook voor uw een passende woning.

Het is belangrijk om te weten welk budget u per maand beschikbaar heeft voor de huur alvorens u opzoek gaat naar een woning. Er zijn al appartementen te huur vanaf € 300,- per maand tot volledig gemeubileerde villa’s voor € 3.000,-. De locatie van de huurwoning is tevens een belangrijke overweging die men moet maken. Wil u zich vestigen in de bruisende wijken rondom het stadcentrum van Paramaribo zoals Uitvlugt of Beni’s Park. Of is een locatie verder van het stadcentrum in bijvoorbeeld Livorno of zelfs in district Wanica wat meer voor u.

Huurovereenkomst

Wanneer wij samen met u uw ideale huurwoning hebben gevonden, sluiten we een contract af voor de desbetreffende huurperiode. U betaalt één (1) maand huur vooruit en de borg ter hoogte van één (1) maand huur.

Bekijk ons volledig aanbod huurwoningen.