Egelboterbloemstraat 44B

Overzicht

ID: #2143
Prijs: € 350
Type: Huur
Contract: Huur
Locatie: Wanica
Badkamers: 2
Slaapkamers: 4
Beoordeling:

Op een afstand van 16 km buiten het centrum van Paramaribo in het distrikt Wanica, staat er een ruime 4 slaapkamer woning te huur. 1 Master bedroom met een En suite bad en toilet en 3 overige slaapkamers

De woning kan gemeubileerd of ongemeubileerd worden gehuurd en staat tussen al dat prachtig groen in het ressort Ornamibo in de omgeving van Domburg.

Rijdend over de Sir Winston Churchillweg voorbij de raffinanderij van Staatsolie bereikt men de ijzeren houtenbrug die de twee oevers aan weerzijde van de Pararivier met elkaar verbind. Een van deze oevers is Ornamibo.

De Woning

Een stenen laagbouwwoning met een oppervlakte van 200 m2(20 x 10). De woning heeft vier ruime slaapkamer, een zeer ruime woonkamer gekoppeld aan een open keuken in de zelfde ruimte. Naast een ruim balkon, waarop de hoofdingang op uitkomt is aan de woning ook een gesloten garage verbonden. Via een zij deur van de garage kan men ook de woning betreden.

Er zijn nutsvoorzieningen aanwezig.

Huurprijs
De huur van de woning bedraagt per maand gemeubileerde € 400,-. Indien de woning ongemeubileerd wordt gehuurd, bedraagt de huur per maand € 350,-.

De woning is per direct beschikbaar.

Kaart