Aan- en verkoopbemiddeling

Het kopen of verkopen van onroerend goed behoort niet alleen tot een emotionele aangelegenheid, maar eist ook veel deskundigheid van de kopende en verkopende partij. Het inroepen van een specialist bij de totstandkoming van deze koop of verkoop brengt vele voordelen met zich mee. Su Housing begeleidt u vanaf de eerste interesse tot aan de ondertekening van het koopcontract.

Eigenaren die hun Surinaams huis of perceel willen verkopen zijn bij Su Housing aan het juiste adres. Om te beginnen taxeren wij uw woning, zo weet u dat uw object niet voor een te hoog of te laag bedrag in de markt wordt gezet. Vervolgens wordt uw object voor de afgesproken prijs via al onze kanalen aangeboden.

Via ons uitgebreide netwerk zorgen wij ervoor dat potentiële kopers uw huis weten te vinden. Tevens verzorgen wij de bezichtiging van potentiële kopers. Aangezien wij volledig op no cure no pay basis werken, zullen wij alles in werking stellen om uw woning zo snel mogelijk tegen de beste prijs te verkopen. Wij voeren de onderhandeling namens u en houden daarin natuurlijk rekening met de afspraken. Als er met de aspirant koper overeenstemming is bereikt, kan de transactie worden afgerond. Hiervoor werken wij  met gerenommeerde notarissen in Suriname en zullen ook bij de daadwerkelijke overdracht niet van uw zijde wijken.

Su Housing is er ook voor u als u geïnteresseerd zijn om in Suriname een huis te kopen. Samen met u vinden wij uw ideale woning of perceel in Suriname. In ons steeds groeiend aanbod van huizen en percelen vinden wij voor alle typen kopers een geschikt object. Wij bezichtigingen de objecten met u en onderhandelen namens u over de prijs. Wanneer de koop totstandkomt kan Su Housing ook bemiddelen bij de eventuele financiering.

Bekijk ons actuele aanbod koopobjecten