Via Bellalaan 4

Overzicht

ID: #1614
Prijs: € 400 p/m
Type: Huur
Contract: Huur
Locatie: Paramaribo - Uitvlugt
Beoordeling:

De Via Bellalaan 4 bevindt zich op de grens tussen de buurten Uitvlugt en Zorg en Hoop in het ressort Flora.  In deze zijstraat van de Gemenelandsweg ontwijkt u de drukte van het stadscentrum van Paramaribo, terwijl alle voorzieningen op korte afstand zijn. De Fernandes bakkerij vindt u op 2 minuten loopafstand en een van de grootste ziekenhuizen van Suriname, het Diakonessenhuis, op circa 5 minuten fietsen. Het stadscentrum is via de Gemelandsweg en Dr. Sophie Redmondstaat of Kwattaweg binnen 15 auto minuten bereikbaar.

Dit hoogbouw object in een nette en rustige buurt in Paramaribo is opgedeeld in 5 appartementen/studio’s met allen hun eigen bad en toilet en kitchenette. De appartementen zijn allemaal volledige gestoffeerd en voorzien van een parket vloer.  Er is een wasmachine aanwezig welke wordt gedeeld met andere bewoners.

Indeling:

Appartement 1:

Het eerste appartement bevindt zich op de begane grond. Dit appartement bestaat uit een kleine living met kitchenette en één aparte slaapkamer. Tussen de living en de slaapkamer zijn de badkamer en toilet gesitueerd. In dit appartement is er tevens Air conditioning beschikbaar.

Appartement 2:

Het tweede appartement is een studio wat zich eveneens op de begane grond bevindt. Het leefgedeelte en het slaapgedeelte bevinden zich in één ruimte.

Appartement 3:

Het derde appartement bevindt zich op de bovenverdieping. Dit appartement is bereikbaar via een eigen trap aan de zijkant van de woning. Dit appartement heeft net als de eerste een aparte living, een overloop waar de douche en toilet zich bevinden en een ruime slaapkamer. Ook dit appartement is voorzien van Air conditioning

Appartement 4:

Het vierde appartement is via de binnentrap bereikbaar. Deze studio heeft naar een ruime gedeelte living en slaapgedeelte ook een ruim balkon met uitzicht op de straatkant.

Appartement 5:

Het vijfde appartement deelt de trap met het vierde appartement en is dus het derde appartement dat zich op de bovenverdieping bevindt. De indeling is vergelijkbaar met het vierde appartement, maar heeft geen balkon

Deze appartementen zijn ideaal voor stagiaires die stage lopen in Suriname en vakantiegangers voor kort verblijf in Paramaribo.

Algemene voorzieningen

  • 220 volt
  • Air conditioning
  • Balkon
  • Beddengoed
  • Fan
  • Koelkast
  • Parkeerplaats
  • Parket
  • Schoonmaak na vertrek
  • Televisie

Kaart

Geef een reactie