Huis bouwen in Suriname

Een huis bouwen, heeft als voordeel dat u het volledig u eigen kan (laten) maken. Tevens kan het bouwen van een huis in Suriname voordeliger zijn dan het kopen van een bestaande woning, mits u de juist wegen kent. Als u liever een huis laat bouwen, kunt u dat doen op bestaand terrein van uw familie. In een vaker voorkomend geval zal nog u een perceel in Suriname moeten kopen.

Als u als particulier een huis laat bouwen moet u zeker weten dat u met een betrouwbare aannemer (en architect) in zee gaat. Daarnaast moet er tijdens de bouw continue en vinger aan de pols gehouden worden. Dit kost, los van het geld dat er al mee gemoeid is, veel tijd en moeite. Wanneer u een huis bouwt in Suriname vanaf het buitenland is dit bijna onmogelijk

Su Housing begeleid namens uw het bouwproces van uw droomhuis. Wij verzamelen onze partners in de bouw om uw bouwplannen in Suriname te realiseren. Met Su Housing heeft u een betrouwbare lokale partners die erop toeziet dat de bouw geheel volgens plan verloopt.

Bent u benieuwd naar wat Su Housing voor uw bouwplannen in Suriname kan betekenen? Neem dan contact met ons op.